Joves camprodonins assisteixen a la fira Univers Jove per orientar el seu futur professional

Alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Germans Vila Riera han pogut conèixer de primera mà l’oferta formativa que tenen a la seva disposició un cop acabin l’ensenyament obligatori.
WhatsApp Image 2018-02-20 at 11.13.49
Durant tot el matí d’aquest dimarts 20 de febrer, el Pavelló Poliesportiu de Ripoll ha acollit l’Univers Jove, el saló de l’ensenyament del Ripollès impulsat pel Consell Comarcal del Ripollès, l’Ajuntament de Ripoll, l’associació Leader Ripollès Ges Bisaura i la Generalitat de Catalunya. Aquesta fira és la tercera més gran de tot el país i l’única que combina oferta formativa, oferta laboral, demostracions en directe, orientació i atenció personalitzades en un sol espai.
Alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Germans Vila Riera han estat presents a la fira Univers Jove per tal de conèixer les diferents alternatives formatives a les quals poden accedir un cop acabin l’ensenyament obligatori. A la inauguració de l’Univers Jove, presidida per la directora general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Marta Vilalta, també hi ha assistit la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Camprodon, Núria Mas. La regidora ha indicat que es tracta d’una “fira de referència en el sector que permet posar a l’abast dels nostres alumnes l’ampli ventall de possibilitats que tenen a la seva disposició en l’àmbit formatiu”.
Enguany, l’Univers Jove ha comptat amb prop d’una cinquantena d’estands i amb la presència de totes les universitats principals del país, així com de centres educatius del Ripollès, Osona, la Garrotxa, el Vallès Oriental i el Pla de l’Estany.