Josep Maria Batlle, Francesc Carola i Pere Ignasi Isern reben la Medalla de la Vila "Distinció Ciutadana"

En un Casal Camprodoní ple de gom a gom i davant la presència del conseller de Justícia, Carles Mundó, es va dur a terme la cerimònia per reconèixer el servei públic que han dut a terme els tres veïns a la vila de Camprodon. Mira l’àlbum de fotos aquí

 
IMG-20161001-WA0112
 
El Casal Camprodoní va aplaudir intensament cadascun dels homenatjats en l’acte d’entrega d’Honors i Distincions de la Vila de Camprodon. L’Ajuntament, en un acte institucional i emotiu alhora, va condecorar el passat dissabte 1 d’octubre aquests tres il·lustres camprodonins per a la seva implicació en l’excel·lència, l’eficiència i la millora constant dels serveis públics en favor dels ciutadans del municipi. L’Honorable conseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Carles Mundó, va ser el convidat d’excepció a la cerimònia qui, abans de l’acte, va signar en el llibre d’honor de la vila.

 
IMG-20161001-WA0044
 
Durant la cerimònia es va fer un repàs dels mèrits i la personalitat de cada protagonista a través de vídeos on hi apareixien amics i companys de professió dels homenatjats. I les medalles van ser lliurades per part de regidors del propi consistori. L’alcalde Xavier Sala, en la seva intervenció, va remarcar que “posar en valor les persones i els seus actes és una feina necessària que ens ajuda a ser millors. I avui estem fent un acte de justícia a través d’una cerimònia sincera per demostrar gratitud i agraïment“. I també va fer extensiu el reconeixement a altres persones que treballen en bé de la comunitat tot constatant que l’acte “representa per Camprodon un homenatge a totes aquelles persones que amb el seu saber, implicació, esforç i dedicació han contribuït a que a dia d’avui puguem gaudir de la vila en la qual estem vivint“.
 
L’Ajuntament de Camprodon felicita a Josep Maria Batlle Batchelli, Francesc Carola Pulí i Pere Ignasi Isern Pascal, dignes mereixedors de la Medalla d’Honor de la Vila, i agraeix al conseller Carles Mundó i a la ciutadania de Camprodon la seva assistència i suport a la cerimònia.
 
Els mèrits dels tres guardonats
 
Josep Maria Batlle Batchelli
32 anys consecutius prestant servei a l’Ajuntament de Camprodon. Tres dècades havent estat sempre i des del primer moment exemple d’implicació en l’excel·lència, l’eficiència i la millora constant dels serveis públics municipals a favor dels camprodonins i camprodonines. L’altruisme i la col·laboració són paraules que formen part del seu dia a dia i de la seva forma d’entendre la vida.
Aquestes són algunes, només, de les característiques que defineixen l’actitud i el compromís d’en Josep Maria Batlle Batchelli i que el fan digne creditor del reconeixement honorífic del municipi amb la concessió de la Medalla de la Vila de Camprodon en la seva modalitat de Bronze, “Distinció Ciutadana”.
(vídeo d’homenatge a Josep Maria Batlle Batchelli)
 
Francesc Carola Pulí
Més de mitja vida dedicada al cos de Bombers Voluntaris de la Vall de Camprodon i als rescats de muntanya. Impulsor, conjuntament amb l’ajuntament, del nou parc de bombers de Camprodon. Peça clau en les bones relacions dels cossos de bombers d’ambdós costats de la frontera exercint d’enllaç i coordinant els grups de rescat, els francesos i els catalans, en operacions conjuntes.
Aquestes actituds i virtuts personals i professionals han fet d’en Francesc Carola Pulí un referent al municipi i un digne creditor del reconeixement honorífic del municipi amb la concessió de la Medalla de la Vila de Camprodon en la seva modalitat de Bronze, “Distinció Ciutadana”.
(vídeo d’homenatge a Francesc Carola Pulí)
 
Pere Ignasi Isern Pascal
Des del seu nomenament l’any 1990 com a Jutge de Pau i fins que va decidir jubilar-se del càrrec a finals de 2015, aquest camprodoní va intervenir en la solució de multitud de situacions i conflictes, propiciant solucions de compromís com a “Home bo” d’absoluta confiança. A més de l’enorme nombre de matrimonis civils que ha oficiat i les múltiples tasques de la gestió del registre civil que ha tingut encomanades, com la gestió del registre Civil, judicis de faltes i actes de conciliació, entre d’altres.
Per la seva implicació en la preservació del medi natural; per la seva vocació de mestre i professor; per ser persona implicada, justa i un home de pau; en Pere Ignasi Isern Pascal és un digne creditor del reconeixement honorífic del municipi amb la concessió de la Medalla de la Vila de Camprodon en la seva modalitat de Bronze, “Distinció Ciutadana”.
(vídeo d’homenatge a Pere Ignasi Isern Pascal)