Jornada inaugural de l’espai de coworking de Camprodon

El 13 de juliol, a les 18:30 h, tindrà lloc la jornada d’inauguració d’aquest espai.
L’objectiu és oferir un entorn còmode per al treball, que permeti als usuaris estalviar despeses de lloguer, llum i calefacció. Visita l’espai aquí .
El pròxim divendres, 13 de juliol, tindrà lloc a les 18:30 h la inauguració de l’Espai de Coworking‒La Cooperativa de Camprodon. L’acte, que inclourà una visita guiada per les instal·lacions, anirà encapçalat per l’alcalde del municipi, Xavier Sala. Posteriorment, el regidor de Promoció Econòmica, Xavier Juncà, presentarà l’espai Coworking i el programa «Emprèn tot l’any a Camprodon». Seguidament, Jaume Bages, coordinador del Cowocat_Rural oferirà la xerrada «Coworking, una nova manera de treballar, també als territoris rurals». També es presentaran les aplicacions “Vall Camprodon” i “Línia Verda”.
 
El projecte
L’Ajuntament de Camprodon, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i amb la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, posa a disposició dels veïns i veïnes un nou espai de Coworking. Una instal·lació on poder desenvolupar el dia a dia laboral de forma tranquil·la, assequible i a la Vall. L’objectiu és oferir un entorn còmode per al treball, que permeti als usuaris estalviar despeses de lloguer, llum i calefacció.
Xavier Juncà ha destacat que “la filosofia del coworking, molt estesa en altres països com Suïssa i Estats Units, és un punt de trobada entre professionals i emprenedors que promou el fet de compartir coneixements i experiències en un ambient adient i idoni”. A més, Juncà ha volgut remarcar que “ara, per fi, els veïns i veïnes de Camprodon i voltants podran gaudir d’un espai d’aquestes característiques, amb totes les comoditats i avantatges”.
Aquest equipament municipal està situat estratègicament al centre de Camprodon, en un entorn espectacular amb vistes al Pont Nou, i compta amb unes instal·lacions òptimes per treballar amb comoditat. Ofereix des de taules individuals a espais polivalents, així com sales de reunions, despatxos i una zona de relax. L’espai també té una àmplia oferta amb diferents tarifes i horaris.

unnamed