Ja podeu realitzar la preinscripció de la Llar d’Infants Nins de Camprodon

Des d’aquest dilluns i fins al 29 de maig podeu realitzar la tramitació telemàticament. Quan es normalitzi la situació, contactaran amb vosaltres per completar el procés de preinscripció.

Ompliu i envieu de forma senzilla i online el formulari, a través d’aquest enllaç

Cartell_def

A partir d’aquest dilluns, 4 de maig, i fins al 29 de maig, podeu iniciar els tràmits per sol·licitar la preinscripció de la Llar d’Infants Nins per al curs 2020-2021. Es tracta d’un formulari senzill que heu d’omplir i enviar de forma online en aquest enllaç. Si no podeu accedir a internet, truqueu al telèfon mòbil 686 46 55 76. Un cop la situació es normalitzi, es contactarà amb vosaltres per a fer-vos arribar tota la documentació necessària i així completar el procés.

 

Una educació enriquidora de qualitat

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Camprodon posa a disposició de totes les famílies de la Vall, amb menors a càrrec, els serveis educatius de la Llar d’Infants Nins, amb la voluntat d’ajudar en la conciliació de la vida laboral, personal i familiar dels veïns i alhora proporcionar als infants una educació preescolar de qualitat. El centre es caracteritza per potenciar l’autonomia dels nens i nenes a través de vivències i experiències sensorials; impulsant la seva creativitat, motivació i capacitat per resoldre conflictes mitjançant el diàleg.

L’oferta dels serveis es complementa amb uns horaris amplis (de 8.30h a 17.30h), una atenció plenament personalitzada i professional amb anys d’experiència i, finalment, un servei de menjador amb cuina pròpia.

Per tal de conèixer més la Llar d’Infants, podeu entrar a les seves xarxes socials: a Facebook, Instagram (@llarinfantsnins) i Twitter (@llarinfantsnins). Podeu resoldre dubtes i contactar amb el centre a través d’aquestes plataformes, o també enviant un correu electrònic a llarinfantsnins@gmail.com. A més, podeu visitar les instal·lacions de l’equipament i conèixer el seu equip, la seva filosofia i línia pedagògica a través de les portes obertes virtuals, amb aquest vídeo: