Ja es poden adquirir els abonaments anticipats de la piscina municipal de Camprodon (del 15 al 30 de juny)

Preus més econòmics si els abonaments se sol·liciten abans del dia 30 de juny a l’Oficina de Turisme de la Vall de Camprodon. A partir de l’1 de juliol, s’aplicaran noves tarifes.

piscina

Enguany, a causa de la situació produïda per SARS COVID 19 i per un major control dels abonaments i de l’aforament de la piscina, s’ha optat per fer canvis al sistema d’abonaments.

 

Per tal de tramitar l’abonament cal omplir el full de sol·licitud que trobareu disponible en paper a l’Oficina de Turisme de la Vall de Camprodon, o bé, descarregar-vos el document a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Camprodon (més avall, en aquesta notícia).
Per realitzar el pagament: Cal omplir degudament la sol·licitud, fer el pagament utilitzant el codi de barres, a través d’un caixer de “CaixaBank” (escanejant al vostre ordinador, mòbil o tablet o escrivint el número, o bé a l‘Oficina de Turisme amb targeta). Aquest any el pagament dels abonaments no es podrà fer en efectiu.


Un cop realitzat el pagament:
Caldrà fer arribar la sol·licitud amb el comprovant de pagament, presencialment a l’Oficina de Turisme de la Vall de Camprodon, o bé a través de correu electrònic turisme@camprodon.cat juntament amb el DNI de tots els membres del carnet, exceptuant els menors de 7 anys. Si teniu dret a bonificació, caldrà que presenteu el document que ho acrediti.
ABONAMENTS ANTICIPATS: PRESENTEU LA DOCUMENTACIÓ A L’OFICINA DE TURISME I A PARTIR DEL JULIOL PODREU RECOLLIR ELS ABONAMENTS A LA PISCINA MUNICIPAL

 

BONIFICACIONS DISPONIBLES DEL 50%

Jubilats

Grau de discapacitat del 66% o més

Família nombrosa

Família monoparental

 

GRATUÏT – Sense abonament

Menors de 7 anys

 

ABONAMENTS DISPONIBLES (cliqueu per descarregar-vos el full de sol·licitud)

Abonament individual

Abonament familiar

Abonament individual amb bonificació

Abonament familiar amb bonificació

Piscipass per a establiments turístics