Ja es poden aconseguir les entrades pel monòleg d’ “El Foraster”

Després d’haver fet les gravacions del programa “El Foraster” dedicat a Camprodon, el pròxim 10 de març serà l’hora de fer l’enregistrament del monòleg final. L’espai escollit per acollir l’acte és el Pavelló Llandrius i l’horari de gravació serà, aproximadament, de 18:00 a 21:00h repartit de la següent manera:

 

  • Bloc 1 (18:00): Accés de públic, proves de càmera, de so i llums. Aquest primer bloc compta amb un animador de públic per fer passar l’estona de forma més amena
  • Bloc 2 (19:00): Visualització del vídeo amb les entrevistes dutes a terme
  • Bloc 3 (20:00): Monòleg

 

Com que l’aforament és limitat, per reservar-les cal adreçar-se a l’Oficina de Turisme i proporcionar el nom, cognoms, edat i població de tots els assistents. El màxim d’entrades que es poden reservar per persona són quatre.

Per qüestions logístiques i audiovisuals, els menors de sis anys no poden assistir a l’esdeveniment i cal tenir en compte que es donarà prioritat d’entrades als camprodonins i camprodonines per ordre d’inscripció.

L’assistència a l’acte implica que, un cop dins el pavelló, no es podrà sortir fins que acabi la gravació. D’altra banda, us demanem que no vingueu amb roba brillant o colors molt llampants així com tampoc amb marques molt grans i/o visibles.