Isard Atac BTT Challenge: comença el compte enrere

El proper 3 de setembre tindrà lloc la cursa de BTT més espectacular i exigent dels Pirineus. Amb un recorregut transfronterer que presenta un desnivell acumulat de 2.600 metres, la cursa promet emoció, exigència i vistes inoblidables.
Isards1
Tot està a punt per tal que comenci la Isard Atac BTT Challenge, una de les proves ciclistes amb més pedigrí de la Vall de Camprodon. Amb un recorregut de més 75km, que discorre en bona part per sobre dels 2.000 metres, la Isard Atac representa avui en dia la cursa més espectacular, bella i exigent dels Pirineus. I en la seva desena edició presenta un itinerari transfronterer pràcticament inèdit, que arrencarà a l’estació de Vallter 2000 i finalitzarà a Camprodon, travessant entre d’altres indrets el Parc Natural del Ter i el Freser, el Parc Natural d’Ulldeter i tres reserves naturals franceses.
Organitzada per l’emblemàtica entitat Ski Club Camprodon i els professionals d’Sports Event 360, la cursa tindrà lloc el proper 3 de setembre. Com no podia ser d’una altra manera, els organitzadors han previst un seguit de punts d’avituallament i de serveis complementaris que tenen per objectiu oferir als ciclistes la millor atenció possible en ruta, atesa la dificultat del trajecte i els prop de 2.600 metres de desnivell acumulat que hauran de salvar.
La cursa Isard Atac BTT Challenge s’emmarca en el projecte Territori d’Isards, un conjunt transversal d’actuacions que, mitjançant l’organització de competicions esportives de muntanya, té per objectiu dinamitzar i projectar el paisatge i l’entorn natural de la Vall de Camprodon.
 
Més informació al web http://www.isardatacbtt.com/