Inaugurat el carrer de l’Institut Germans Vila Riera

Aquesta actuació és fruit del projecte escollit per l’Ajuntament Juvenil del curs 2016-17
Aquest dimecres, 20 de juny, s’ha inaugurat el camí de darrere l’Institut Germans Vila Riera. L’acte ha comptat amb la presència de tots els alumnes del centre, així com dels professors i l’alcalde del municipi, Xavier Sala. Una alumna de l’institut i l’alcalde han pronunciat unes paraules d’agraïment i satisfacció per l’obertura de la via i, finalment, han efectuat un tall de cinta amb el qual el carrer ha quedat inaugurat.
Xavier Sala ha volgut destacar “la importància d’unes obres d’aquestes característiques”, i ha afegit que aquestes “han estat gràcies, principalment, a la tasca de l’Ajuntament Juvenil. Ara, l’IES Germans Vila Riera no només està millor connectat i comunicat, sinó que també gaudeix d’un entorn més segur. Propostes com aquesta, que després es veuen materialitzades, fan que tota iniciativa jove valgui la pena i que el municipi cregui en la capacitat d’aquest ens juvenil que fa de Camprodon un lloc millor per viure-hi”.
Les obres d’arranjament de la via han consistit, en una primera fase, en la pavimentació del camí, que abans era de sorra. Per acabar, una segona fase ha consistit en l’enjardinament i enllumenat de l’entorn, que és el que faltava per a finalitzar les tasques d’habilitació. Aquest camí, a part de ser una via d’accés dels estudiants a l’institut, és també l’espai on estacionen els autobusos de transport escolar.
L’actuació s’ha dut a terme arran de la iniciativa de l’Ajuntament Juvenil del curs 2016-2017. Aquest òrgan de participació disposa cada any d’un pressupost que es destina a alguna actuació d’interès per a la població infantil i juvenil que el Ple hagi detectat com a necessària o prioritària.
d23f2c95-0104-4bb8-9014-91d0eaa78a53