Guillem Bosch, les germanes Feliu i Natàlia Sánchez guardonats als ‘III Premis a les Joves Promeses de l'Esport Gironí’

Els quatre esportistes han rebut el reconeixement públic de la Generalitat de Catalunya pels èxits aconseguits l’any 2016 en les seves respectives modalitats.

L’esport camprodoní ha tornat a demostrar, un cop més, el bon estat de salut del que gaudeix i el potencial i projecció ascendent dels seus esportistes. Les germanes camprodonines Meritxell i Martina Feliu, Natàlia Sánchez i el gironí Guillem Bosch -esportista del Ski Club Camprodon– han estat guardonats durant la tercera edició dels ‘Premis a les Joves Promeses de l’Esport Gironí’, organitzats per la Representació Territorial de la Secretaria General de l’Esport a les comarques gironines.

L’acte, celebrat el dimarts 14 de març a l’Auditori de Girona i amb l’assistència de més de 800 persones, va comptar amb la presència destacada del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i representants de l’Ajuntament de Camprodon. Durant la gala, la Generalitat va premiar un total de 142 esportistes de 14 a 18 anys i de 28 modalitats diferents; entre ells, les camprodonines Meritxell i Martina Feliu, la Natàlia Sánchez  i Guillem Bosch.
Meritxell Feliu, Martina Feliu i Natàlia Sánchez practiquen la modalitat esportiva del Horseball; mentre que Guillem Bosch és esquiador del Ski Club Camprodon. Tots quatre, joves promeses de l’esport camprodoní, han estat guardonats als ‘Premis a les Joves Promeses de l’Esport Gironí’ pel seus èxits aconseguits al llarg del 2016 en competicions d’àmbit català i en competicions federades.
L’Ajuntament de Camprodon felicita els quatre esportistes i l’entitat Ski Club Camprodon pels resultats obtinguts i pel guardó, els reconeix el seu esforç, treball i dedicació, i els desitja molts èxits en les properes competicions.
 
Fotografia de grups dels guardonats durant els als ‘III Premis a les Joves Promeses de l'Esport Gironí’