Gran cap de setmana de Macroclima a Camprodon

La música, la gastronomia i el bon ambient van regnar durant tot el cap de setmana a Camprodon. La primera edició del festival Macroclima va ser tot un èxit. La Tornada i l’Ajuntament de Camprodon amb la participació dels establiments de restauració del poble, van oferir el primer festival de gran format al municipi amb una molt bona afluència de veïns i visitants.

Divendres al vespre el recinte obria portes i ho feia inaugurant l’espai village, on durant tot el cap de setmana es va poder gaudir de concerts de petit format de manera gratuïta. Esther, Gessamí Boada i Sara Roy van ser les protagonistes d’aquest espai obert al públic que va emplenar-se al llarg dels tres dies. També va tenir molt d’èxit l’espai gastronòmic, on fins a disset establiments de Camprodon van oferir diferents tapes per tal de donar a conèixer el producte de proximitat. ‘‘Molt contents per la primera vegada que fem un espai gastro-musical. Va funcionar molt bé… on la gent gaudia de bona música amb el bon menjar que tenim al nostre municipi”, assegura la regidora de Cultura, Maria Àngels Reixach.

A l’escenari principal Alérgicas al Polen, un grup que ha entrat amb força al panorama musical i que està format íntegrament per noies, va obrir la llauna dels concerts de gran format. Amb el públic ben animat Els Pets van presentar el seu nou disc ‘1963’, una gran actuació que va fer gaudir de valent al públic. Dissabte el públic familiar va apropar-se al festival per veure El Pot Petit, unes mil persones van entrar al recinte del Macroclima per ballar i cantar les cançons del grup infantil. Al vespre, Ramon Mirabet va oferir una gran actuació fent partícip al públic de la seva música. Diumenge, un concert diferent de la mà de Pau Alabajos qui va pujar a l’escenari del Macroclima acompanyat de la Societat Musical Santa Cecília d’Atzeneta del Maestrat. Un últim concert que va servir per cloure la primera edició del festival Macroclima a Camprodon. ”Ha estat un gran cap de setmana per Camprodon i la seva gent”, conclou Maria Àngels Reixach, qui també ha volgut agrair ”a La Tornada la bona organització i als establiments que hi han participat”.