Gaudeix del cap de setmana amb la Festa Major de Rocabruna!

Se celebrarà el 27 i 28 de juliol i l’1 d’agost i inclou una caminada i un dinar popular, una fira d’artesania, una missa solemne i la IV edició del Rocafest.

La Festa Major de Rocabruna és a punt de començar. Aquesta tindrà lloc el cap de setmana del 27 i 28 de juliol i l’1 d’agost amb activitats diverses per a totes les edats. Durant la festivitat s’ha programat una caminada popular, una fira d’artesania, un dinar popular a les escoles, una missa solemne i la IV edició del Rocafest.
Els actes s’iniciaran el dissabte, 27 de juliol, amb una caminada popular i visita guiada a les Mines. El punt de sortida serà el trencant de les Mines a les 8.30 h del matí i caldrà que tots els participants portin casc, llanterna i calçat adequat. A partir de les 11 del matí tindrà lloc una fira d’artesania a la pedra mil·lenària, a la pujada de l’església, on es podran comprar diversos productes de manufactura.
Al migdia està programat un dinar popular a les escoles que començarà a les 2 i tindrà un preu de 15 € pels adults i 8 € pels infants. Les persones interessades en participar-hi caldrà que reservin els tiquets prèviament al 617021614, demanant per en Toni.
El mateix dissabte, a partir de les 8 del vespre, tindrà lloc la IV edició del Rocafest, un festival que s’allargarà fins que surti el sol i comptarà amb els concerts de Bel Luengo, Senyor Peix, Muyayo Rif, La Tribut FM i DJ La Clique Du Moustache. Se celebrarà a l’entorn del Castell de Rocabruna i comptarà amb zona d’acampada, aparcament limitat, servei de barra i foodtrucks.
El diumenge serà el dia en què se celebrarà una missa solemne a l’església de Sant Feliu de Rocabruna, a càrrec del Mossèn Josep Sala de Camprodon. La missa se celebrarà a la 1 del migdia i en acabat es farà un vermut popular. Per tancar la festa, el dijous 1 d’agost es farà una missa cantada concelebrada pel Mossèn de Camprodon, Josep Sala, el de Besalú, Miquel Vayreda i el rector de 24 parròquies diverses, Pere Elí del Vallespir. En finalitzar la missa cantada es farà un vermut per a tots els assistents.

FM_Rocabruna