Gaspar Hernández sedueix els membres del club de lectura d’estiu de Camprodon

El garrotxí Gaspar Hernández va presidir el club de lectura d’estiu que es va fer a la sala polivalent de la Cooperativa de Camprodon a proposta de la biblioteca municipal de Camprodon. Els assistents van poder conversar amb el periodista i escriptor sobre el seu darrer llibre “la llibertat interior”.
A la “llibertat interior” Gaspar Hernández ens parla del que representa per a ell, l’autèntica llibertat. Basant-se en paraules de grans mestres de la psicologia i l’espiritualitat, com el català Antoni Blay Fontcuberta, el llibre desmunta els obstacles que ens impedeixen ser lliures. Alguns d’ells com la por, els pensaments negatius que tenim cada dia, o el personatge que creiem que som i que sovint confonem amb la nostra vertadera identitat. Hernández, va parlar d’aconseguir «la llibertat sense límits» i va poder intercanviar opinions i experiències amb tots els assistents.
Des de la biblioteca municipal s’ha valorat molt positivament aquesta experiència del club de lectura d’estiu que ha comptat amb el suport de la Diputació de Girona.
Adjuntem vídeo de l’entrevista realitzada per TV del Ripollès amb els seus protagonistes: