Freixenet es prepara per viure una nova edició de la seva Festa Major

La música, una arrossada popular, el 13è Campionat de Tir al plat i la vaca caganera seran alguns dels plats forts de l’edició d’enguany de la Festa. Comparteix la festivitat a les xarxes socials amb l’etiqueta #FMFreixenet17.
Del 18 al 20 d’agost Freixenet viurà amb intensitat una nova edició de la seva Festa Major. A partir de les 11 de la nit del divendres, la carpa situada al Pla d’El Guillot acollirà el ball de Festa Major amb L’Amadeu i una rifa amb diferents premis al Ball de la Maniera.
El dia següent començarà a partir de les nou del matí al Serrat de Can Bola, amb el 13è Campionat de Tir al plat, la Gimcana de tractors, La vaca caganera i una zona amb paradetes. A les 16 hores, a la Carpa del Pla d’El Guillot, hi haurà el 12è Campionat de truc i jocs de cucanya per a tota la família.
La festa clourà diumenge a les 14 hores al Pla d’El Guillot amb una arrossada popular, els tiquets de la qual es poden comprar, a un preu de 15 euros, a l’Oficina de Turisme fins el 15 d’agost. Freixenet tancarà la Festa Major amb ball amb L’Amadeu i premis al Ball de la Maniera.
 
 
Cartell de la Festa Major de Freixenet 2017