Èxit de participants en el Club de Lectura de la Biblioteca Municipal

La pròxima sessió tindrà lloc el dissabte 7 de marçLa biblioteca també ha presentat les últimes novetats literàries.

Club Lectura 2
El passat 11 de gener es va celebrar la segona sessió del Club de Lectura que organitza la Biblioteca Municipal de Camprodon, i que va tenir com a protagonista La neta del senyor Linh, de Philippe Claudel: una història inoblidable d’exili, amistat i bondat, sobre un personatge que fuig de la guerra i la devastació amb només una maleta. Des de la Biblioteca es valora molt positivament la resposta del públic i s’agraeix als participants l’entusiasme i el gust per la lectura que han mostrat.

En la següent sessió es treballarà amb Cumbres Borrascosas, de la prestigiosa Emily Brontë, que narra un relat amb tots els ingredients romàntics: amor, venjança, bogeria i mort, configurant una tragèdia digna de ser a la prestatgeria de la literatura universal. La jornada tindrà lloc dissabte 7 de març i, en aquesta ocasió, es comptarà amb la participació del moderador Ramon Alabau, que oferirà una breu anàlisi de la novel·la, així com d’Elena Moreno, responsable de la Biblioteca, filòloga anglesa i qui en farà la introducció.

La regidora de Cultura de Camprodon, Maria Àngels Reixach, convida tothom a participar “d’un Club que interessarà als amants dels llibres, la literatura i la cultura”. Reixach també agraeix al personal de la Biblioteca per “hores i hores de feina ben feta, i per brindar l’oportunitat, a veïns i veïnes, de gaudir d’un espai de reflexió, intercanvi d’experiències i discussió literària”.

Donat que el Club De Lectura de la Biblioteca de Camprodon ha crescut d’una manera sorprenent, i que cada vegada hi ha més participants, s’està contemplant la idea d’ampliar l’oferta. A més, el centre ha presentat les últimes novetats editorials. Aneu a descobrir-les!
Novetats Biblioteca