Estafa telefònica sobre el subministrament elèctric

El servei de Guàrdia Municipal ens informa que s’ha detectat una estafa telefònica al nostre municipi sobre la companyia elèctrica.
Diversos domicilis de Camprodon han rebut una trucada, suposadament de la companyia elèctrica, sobre la urgència de renovar el contracte de la llum i conseqüentment les dades personals i de cobrament bancari, sota l’amenaça de tallar el servei de subministrament elèctric. Us fem saber que aquestes trucades són falses i que per desgràcia cada dia proliferen més.
A dia d’avui s’han detectat estafes sobre virus i ordinadors contaminats, sobre la companyia del gas, i ara aquesta del contracte del llum. Algunes d’elles es realitzen de forma presencial però aquesta última s’ha fet per trucada telefònica.
Us recomanem que MAI doneu dades personals i MENYS números de comptes bancaris per telèfon. En cas de dubte, SEMPRE, poseu-vos en contacte amb la companyia subministradora pels telèfons habituals o bé amb el nostre del servei de guàrdia municipal al 629.38.66.37 que podran orientar-vos per esvair qualsevol dubte.