Esports, trobades i espectacles en un intens cap de setmana a Camprodon

El tercer cap de setmana de juny ha deixat grans moments a Camprodon amb multitud d’activitats que serveixen de tast previ a l’estiu i a la intensa setmana que arrenca amb la Festa Major del poble.

El tradicional Aplec de Salarça va ser un dels actes destacats del cap de setmana, el qual va incloure la missa, la benedicció del bestiar i del terme i un dinar popular amenitzat pels Randellaires, tot això en l’immillorable entorn de l’ermita de Sant Valentí.

Esports d’alt nivell a la vila

En l’àmbit esportiu, Camprodon ha viscut un interessant cap de setmana amb esdeveniments de caire internacional com és la Transpyr, una dura competició ciclista que uneix el mar Cantàbric i el Mediterrani creuant els Pirineus i que va fer al municipi la seva arribada de la sisena etapa i l’inici de l’última per a, finalment, acabar a Roses.

D’altra banda, també es va poder gaudir de la sortida i l’arribada de la Trail Ulldeter Klassmark, una cursa de trail running amb tres recorreguts que va transcórrer pel parc natural de les capçaleres del Ter i el Freser, un escenari idíl·lic per a realitzar una competició de muntanya. La victòria de la modalitat ‘Marathon’ va ser per a Alejandro Villarino i Sara Sanante, la de la ‘Trail’ per a Andreu Contijoch i Mireia Pons i, per últim, ‘Mesi’ Arcos i Josep Pagès es van endur l’or de l’’Express’.

Inici de la Festa Major

Així mateix, el passat dijous dia 16 de juny es va encetar la Festa Major 2022 amb la quina popular al Casal de la Gent Gran i, el dissabte, va arribar un dels plats forts del programa, la representació de l’obra teatral ‘La fi del món’, al Casal Camprodoní, a càrrec del grup de teatre Teatrus Rotundus, la qual va suposar un total èxit d’audiència i d’interpretació. A més, també es va celebrar la Copa de la Vila de Camprodon al camp de golf. La festa de Sant Patllari seguirà fins el dia 26 de juny, amb un intens programa amb activitats per a tots els públics.