Esports, cinema, música, exposicions i un homenatge, en el primer cap de setmana juliol a Camprodon

Hem estrenat el mes de juliol amb molta activitat cultural començant divendres, a les set de la tarda a l’espai cultural de Cal Marquès amb una xerrada motivacional a càrrec del Camprodon Jaume Vila.

El dissabte Camprodon va recordar l’excel·lent pianista Alicia de Larrocha, en un homenatge promogut pel MIAC que va comptar amb presència de la filla de l’artista, Alicia Torra. A les set de la tarda es va inaugurar l’exposició “Alicia de Larrocha100 anys” i seguidament, al monestir de sant Pere, es va fer el concert d’homenatge per commemorar el centenari del naixement d’aquesta artista musical que havia participat en els primers festivals d’Albéniz. Un concert a càrrec de la pianista Alba Ventura que va ser tot un èxit i va rebre la felicitació de la filla del referent musical, fet que va emocionar a la pianista. Ventura, que és una de les artistes més destacades del panorama musical com a solista, i s’havia format amb Alicia de la Larrocha.

Dissabte a la tarda, l’espai cultural de cal Marquès, i de la mà del Grup de Muntanya de la Vall de Camprodon es va veure el film de cinema de muntanya “L’escamot Pirinenc” de Felip Solé i David Burillo.
El cap de setmana també va comptar amb cinema, activitats esportives, exposicions i l’estrena de les visites guiades d’estiu, entre altres propostes.