Escriu un relat i participa en el Concurs Literari de Sant Jordi de Camprodon!

L’Ajuntament i l’Escola Dr. Robert han organitzat uns guardons que tenen com a objectiu dinamitzar l’activitat cultural del municipi, fomentar la creativitat i motivar els veïns i veïnes durant aquests dies.

Hi pot participar gent de totes les edats (a partir dels 8 anys) i hi haurà premis de 50 € per a cada franja. Les obres guanyadores es publicaran a la web del consistori, i també s’anunciaran a l’especial de Sant Jordi Camprodon de TV Ripollès.

El Concurs arrenca aquest divendres, 17 d’abril. Les obres, de temàtica lliure, es podran enviar fins al pròxim dimarts 21 d’abril.

Aquest divendres, 17 d’abril, arrenca el Concurs Literari de Sant Jordi de Camprodon, una proposta que té com a objectiu dinamitzar l’activitat cultural en aquests dies de confinament. El certamen serà transversal pel que fa a l’edat, i hi poden participar des de nens i nenes de 8 anys fins a majors de 65.

El Concurs ha estat convocat per l’Ajuntament de Camprodon i l’Escola Dr. Robert, i convida tothom a participar i a gaudir de la literatura i la creació, alhora que anima tots els veïns i veïnes a mostrar el seu talent en aquests dies estranys. El Sant Jordi no s’atura: se celebrarà amb les vostres obres, des de casa, i seguint les mesures de forma exemplar, com ho heu fet fins ara.

Requisits dels participants:

Les obres participants, de temàtica lliure, hauran de ser relats, amb un mínim de 100 paraules i un màxim de 2.000 (format: Arial 11, justificat). Cada autor podrà presentar només una obra, que podrà ser escrita en català o castellà.

Criteris de valoració

El jurat valorarà:

  • La qualitat de l’escriptura
  • L’originalitat
  • La creativitat

Com presentar els relats?

Per correu electrònic, enviant-los a cultura@camprodon.cat, amb l’assumpte: “Sant Jordi Camprodon”. Al cos del correu, s’hi haurà d’escriure nom i cognoms de l’autor i telèfon de contacte.

Premis:

Els relats finalistes seran escollits per un membre del jurat, mitjançant una valoració d’acord amb els criteris fixats.

Els guanyadors s’anunciaran el dia de Sant Jordi, dijous 23 d’abril, a través del programa especial “Jocs Florals Camprodon 2020”, que s’emetrà a Televisió del Ripollès. Els textos guanyadors es publicaran al web de l’Ajuntament.

A més, s’atorgarà 50 € per a cada franja d’edat.

 

La data límit per presentar les obres serà el dimarts 21 d’abril, a les 15 h. 

 

Cartell Sant Jordi_1