Es presenta el projecte de rehabilitació de Cal Marquès

Forma part de la col·laboració amb el projecte POCTEFA PATRIMC@T finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) programa de la Unió Europea.
La presentació tindrà lloc aquest divendres, 1 de març, a les 16.30 h a Cal Marquès.
 
El pròxim divendres, 1 de març, a les 16.30 h, l’espai de Cal Marquès de Camprodon acollirà la inauguració de les obres corresponents al projecte POCTEFA PATRIMC@T, al qual es troba adscrit l’Ajuntament, anomenat “Rehabilitació de Cal Marquès”. La presentació anirà a càrrec de Rosa Vestit i Villegas, Directora General d’Administració Local de la Generalitat de Catalunya.  Podeu confirmar la vostra assistència al telèfon 972 740 005.
 
El projecte ha estat cofinançat al 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través de l’Interreg V-A Espanya, França, Andorra (POCTEFA 2014-2020). L’objectiu de POCTEFA és reforçar la integració econòmica i social de la zona fronterera Espanya-França-Andorra. La seva ajuda es concentra en el desenvolupament d’activitats econòmiques, socials, mediambientals i transfrontereres a través d’estratègies conjuntes a favor del desenvolupament territorial sostenible.
4f39bccf-a3dc-4145-ac98-f6422e978d4c
 
logo-interreg-poctefa-RGB
Programa finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).