Es presenta el cartell del Festival Microclima de Camprodon!

Cesc, Ivette Nadal, Judit Nedderman, Miquel Abras, Mireia Vives i Borja Penalba són els artistes que actuaran en la segona edició del festival, que tindrà lloc del 19 de maig al 15 de juny en diferents espais de luxe de Camprodon, Beget i Rocabruna.
L’acte de presentació va incloure una excursió fins a l’Ermita de Sant Antoni, que es va tancar amb un concert de La Folie.
El diumenge, 7 d’abril, va tenir lloc la presentació oficial del cartell i la programació de la segona edició del Festival Microclima, que organitza l’Ajuntament juntament amb la revista digital de música www.latornada.cat. La presentació es va dur a terme amb una excursió popular a l’Ermita de Sant Antoni, que va finalitzar amb un concert de La Folie.
L’activitat es va poder celebrar sense problemes, ja que el bon temps va acompanyar la jornada. Des del consistori, es vol agrair la feina dels Amics de Sant Antoni per l’acollida i l’ajuda a l’ermita, així com al Grup de Muntanya de la Vall de Camprodon, pel guiatge de l’excursió.
Enguany, el cartell inclou les actuacions de Cesc (el 19 de maig a l’Espai U d’octubre de Camprodon); Ivette Nadal (25 de maig davant l’Església de Sant Feliu de Rocabruna); Judit Nedderman (1 de juny al Monestir de Sant Pere de Camprodon); Miquel Abras (8 de juny a l’església de Sant Cristòfol de Beget) i Mireia Vives i Borja Penalba (15 de juny al Monestir de Sant Pere de Camprodon).
L’entrada als concerts és gratuïta. Podeu seguir tota l’actualitat de l’esdeveniment a les xarxes socials,  a Twitter (@festivalmicroclima) i a Instagram (@festmicroclima). El Festival compta amb el suport de la Diputació de Girona i la cervesa Brava.
microclima OK