Es presenta el 34è Festival Isaac Albéniz de Camprodon

Newman Trio, Douglas Humpherys o Trio Alta de Paris són alguns dels noms que actuaran enguany a l’esdeveniment, que tindrà lloc del 28 de juliol al 15 d’agost a l’emblemàtic Monestir de Sant Pere de Camprodon.
Berta Sunyer, regidora de Festes, destaca la qualitat i l’exquisidesa artística de la programació del Festival, que permetrà gaudir de “músics de renom internacional”. Més informació a: http://albeniz.cat/.
Aquest divendres, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Camprodon ha acollit la presentació del 34è Festival Isaac Albéniz, que tindrà lloc del 28 de juliol al 15 d’agost i reunirà un conjunt d’artistes de gran prestigi internacional. A l’acte han assistit Xavier Guitart, alcalde de Camprodon; Berta Suñer, regidora de Festes; Maria Àngels Reixach, regidora de Cultura i Gennady Dzubenko, Director del Festival.
Durant la presentació, s’ha fet pública la programació que, com sempre, prioritza la qualitat musical i porta artistes mundialment coneguts. En la jornada també s’ha presentat el XVIII Curs Internacional de Música Isaac Albéniz. Aquest curs és una trobada molt esperada, ja que ofereix a alumnes vinguts d’arreu del món la possibilitat de conèixer la vila, conviure amb els veïns i veïnes i formar-se en l’àmbit musical i personal en un espai únic i privilegiat.
A l’acte, Berta Sunyer, regidora de Festes, ha destacat la importància d’aquest esdeveniment, que convoca “amants de la música, la cultura i l’art de tota la demarcació”. Maria Àngels Reixach, regidora de Cultura, per la seva banda, ha assegurat que es tracta d’un acte de gran valor per a Camprodon, per la seva qualitat excepcional i per recollir una programació musical dedicada cada any a tot tipus d’espectadors: grans i petits.
 
34 anys d’un festival de referència
La consolidació del Festival de Música Isaac Albéniz és innegable. Es tracta d’una cita cultural amb prestigi i història. No serà una excepció l’entrega d’aquest any. El Festival arrencarà el dissabte 28 de juliol amb un trio de corals: la Coral de Camprodon, Coral Tianenca de Tiana i l’Orfeó Santa Coloma de Queralt. El dia 5 d’agost, la programació continuarà amb l’actuació de Newman Trio, i el 7 d’agost, amb Jordi Casanova i Jaume Torrent. El 10 d’agost, Douglas Humpherys ens enlluernarà amb el seu talent i el seu piano. El 12 d’agost serà el torn del Trio Alta de Paris i, finalment, el Festival clourà la 34a edició de la millor forma: amb la Suite Iberia d’Alba Ventura, guanyadora de la Medalla Albéniz 2019.
IMG_20190705_130234_295