Es presenta el 17è Festival de Música de la Vall de Camprodon

Marina Rossell, Cor Geriona, The Sey Sisters, Bikimel, Sarabat, Kepa Junkera i Tururut Bonaigua són els caps de cartell de la programació d’enguany. Descarrega’t ja l’app del Festival a l’App Store i a Google Play.
 
Photo 14-7-16 13 00 06
Ahir dimecres Camprodon va acollir la presentació oficial del Festival de Música de la Vall de Camprodon. Durant les intervencions institucionals es va remarcar que el Festival va néixer fruit de la voluntat dels diversos pobles de la Vall de Camprodon d’unir esforços per poder fer arribar la millor cultura a tots els escenaris de la Vall.
L’èxit de la programació artística de les passades edicions, en què es van exhaurir les entrades a gairebé tots els concerts, fa que l’expectativa de l’organització sigui alta quant a l’assistència de públic en els concerts del Festival, que començarà diumenge 31 de juliol amb l’actuació de Marina Rossell al Casal de Camprodon i tancarà amb el grup Sarabat a Molló. El Festival està concebut per oferir al públic de la Vall de Camprodon, el Ripollès i les comarques veïnes espectacles íntims, de petit i mitjà format, i per a sensibilitats diverses. El denominador comú dels concerts és l’elevada qualitat artística i que tots ells són expressió de les cultures catalanes i pirinenques.
Dels sis concerts programats, Camprodon n’acull dos, el de la Marina Rossell del diumenge 31 de juliol i el de Bikimel del dissabte 27 d’agost a la Plaça de l’Església a Beget. Sant Pau de Segúries, Llanars, Vilallonga de Ter i Molló són les altres seus del Festival.
Xavier Juncà, president de la Mancomunitat de la Vall de Camrpodon i regidor de Turisme i Promoció Econòmica de Camprodon, ha explicat que “estem contents d’organitzar aquest Festival que promou la cultura i música catalanes i pirinenques, i alhora, de posar en relleu els valors naturals, paisatgístics i ecològics que configuren el nostre territori.
Tota la programació i informació del Festival es pot trobar a www.festivalvallcamprodon.cat, des d’on es poden comprar directament les entrades per als concerts.   
 
Photo 14-7-16 13 00 00