Es crea la categoria Mini al torneig de futbol sala de Camprodon

A petició popular, i per primera vegada, s’inclou la categoria Mini al torneig de futbol sala de Camprodon. Amb aquesta categoria es vol donar cabuda a la mainada de fins a 7 anys, nascuts després de l’any 2015, i ampliar el perfil dels participants en aquest emblemàtic torneig que enguany celebra el seu 42è aniversari.

Aquesta setmana finalitza el termini d’inscripció, que s’ha de fer en línia per a totes les categories, excepte per aquesta que s’ha de fer presencialment al mateix Pavelló Llandrius. Els participants de la categoria Mini han de portar fotocòpia del seu DNI, i formalitzar la inscripció fent el pagament d’aquesta, directament al pavelló. Cal un mínim de tres equips d’aquesta categoria Mini per poder participar en el torneig.

També recordem als participants de categories superiors que les inscripcions, per a la 42a edició del Torneig de Futbols Sala de Camprodon, es poden realitzar a la pàgina web del torneig fins aquest divendres, 28 de juliol a les sis de la tarda, ja que a les set es farà el sorteig. Aquest és un dels esdeveniments més antics i dels més importants de la Vall, i segurament del Ripollès, on hi han participat diverses generacions de pares i fills.
El torneig se celebrarà de l’1 al 18 d’agost al pavelló Llandrius.
Adjuntem cartell informatiu i pàgina web per a realitzar el tràmit: www.torneig.camprodon.cat