Enquesta de valoració del Carnaval 2016

La Regidoria de Festes endega aquesta iniciativa per conèixer l’opinió sobre diversos aspectes de la festa de Carnestoltes d’enguany
 
Captura enquesta online
 
Des d’avui mateix ja es pot participar en l’enquesta que organitza l’Ajuntament sobre el Carnaval 2016. S’han habilitat dues vies per a poder contestar el qüestionari, una presencial i una altra virtual. En el primer cas, els veïns s’han d’adreçar a l’Oficina de Turisme de Camprodon (oberta de dimecres a diumenge), respondre l’enquesta -format paper- i dipositar el full en una bústia. En el cas de l’opció virtual, cal respondre el següent formulari telemàticament.
L’enquesta pregunta sobre el recorregut de la Rua, el lloc de sortida, la ubicació del jurat, el Ball de Carnaval, etc., i finalment deixa una pregunta oberta per tal que s’expressi el punt de vista sobre qualsevol altre tema. En paraules de la regidora de Festes, Anna Colomer, “volem saber en què podem millorar l’edició de l’any vinent i què millor que fer-ho preguntant l’opinió a les comparses i a tothom qui vulgui participar d’aquest exercici participatiu“.
El procés participatiu restarà obert fins el pròxim 11 de març, un cop tancat, l’Ajuntament elaborarà un informe de resultats que farà públic a través del web municipal i les xarxes socials oficials de l’Ajuntament de Camprodon.
Participa i ajuda’ns a millorar la Rua de Carnaval 2017!