Els Reis Mags arriben a Camprodon!

La Cavalcada de Reis s’iniciarà al Pavelló Llandrius a les 18 hores i finalitzarà al Monestir de Sant Pere, on Melcior, Gaspar i Baltasar rebrà els nens i nenes de Camprodon.
1e83206e-601d-4158-aaa5-52cb7911fe47
Ses Majestats Els Reis Mags d’Orient estan a punt d’arribar a Camprodon. La seva arribada està prevista per a les 18 hores d’aquest divendres 5 de gener, moment en què s’iniciarà la tradicional Cavalcada de Reis. La comitiva reial, formada per les tres carrosses dels Reis, una quarta carrossa del Carter Reial, i dos cavalls; sortirà del Pavelló Llandrius i es dirigirà cap al centre de la ciutat. La primera parada la faran a la plaça de la Vila. Allà, l’alcalde els rebrà a les portes de l’Ajuntament. Tot seguit, la Cavalcada enfilarà camí fins al Monestir de Sant Pere.
Un cop al Monestir de Sant Pere, els Reis rebran tots els nens i nenes de Camprodon, els quals s’hi podran fotografiar amb tots tres. Tanmateix, els Reis rebran les cartes d’aquells nens que encara no les hagin lliurat al Carter Reial.
 
El Carter Reial recull les cartes dels més petits de la carta
Aquest passat dimecres 3 de gener, el Carter Reial ha visitat la vila per recollir les cartes escrites pels nens i nenes de Camprodon. Una de les grans novetats d’enguany ha estat la ubicació del Seguici Reial al Pavelló Vell, espai en el qual aquests darrers dies s’ha instal·lat el Parc Infantil de Nadal i Reis.