Els Reis de l’Orient arribaran a Camprodon demà a les quatre de la tarda!

Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient arribaran demà a la tarda a Camprodon, i s’instal·laran al pavelló vell, per saludar a tots els infants que s’hi vulguin acostar. A causa de les restriccions sanitàries cal reservar cita a l’oficina de turisme. Podeu fer-ho presencialment, per telèfon al 972.740.010, o bé per correu electrònic: turisme@camprodon.cat.
Cap a dos quarts de vuit de la tarda sortiran en les seves carrosses cap a l’ajuntament, on saludaran l’alcalde, per recollir la clau màgica de Camprodon. Porteu un fanalet ben bonic per fer llum als Reis i d’aquesta manera us vegin bé quan passin per davant vostre.
La ruta escollida pels Reis Mags passarà pels carrers:

  1. 👉🏻 Sortida del pavelló vell direcció a la plaça de Santa Maria, volta a la plaça i enfilaran el carrer València fins als quatre cantons. Seguidament, aniran fins a la plaça del doctor Robert, carrer Nou, carretera GIV-5265 en direcció rotonda piano Suite, carrer Espinalba fins a la plaça de la Vila. Recollida de la clau màgica i sortida dels Reis en direcció carrer Josep Morer, Passeig de la Muralla, carrer Catalunya, plaça de la Vila i recorregut invers pels mateixos carrers direcció fins a arribar a la plaça santa maria on s’acabarà la rua.

Recordeu d’anar a dormir d’hora, deixar alguna cosa per picar i fer bondat durant tot l’any, perquè puguin tornar a venir-vos a veure.
Salut i bons Reis a tothom!