Els parcs infantils de Camprodon, més segurs

Cada tres mesos, l’empresa Happyludic s’encarrega de revisar aquests espais. Ara, però, s’estan duent a terme unes actuacions més importants que consisteixen en la renovació d’alguns elements.
L’empresa Happyludic s’encarrega de fer la revisió i manteniment, cada trimestre, dels parcs infantils de Camprodon. Ara, durant els últims dies, s’ha iniciat un seguit d’accions més importants que inclouen la renovació de les instal·lacions i altres elements d’aquests parcs. La setmana passada, concretament, es va actuar sobre el pati de l’escola Doctor Robert, amb la incorporació d’un nou tobogan, i la revisió i manteniment d’altres jocs.
La regidora d’Educació i Infància, Núria Mas, destaca que “aquestes mesures tenen com a objectiu garantir la màxima seguretat dels nens i nenes que facin servir els jocs a patis i parcs”. Mas afegeix que “és prioritari, per aquest ajuntament, tenir els parcs ben cuidats, per així assegurar-se d’obtenir un risc zero per als infants”. D’aquesta manera, es va més enllà de la simple revisió i es fa un pas més en la seguretat d’aquest tipus d’espais públics, renovant el seu contingut.
Tobogan