Els menuts fan l’estiu seu amb ‘Els Dimarts de la Mainada’

Cada dimarts d’agost el municipi acollirà diverses activitats dedicades als infants
L’Ajuntament de Camprodon aposta un estiu més per oferir als veïns i a les veïnes una programació lúdica per a tots els gustos i interessos. En aquest sentit, la Regidoria de Cultura impulsa el mes d’agost la proposta Els Dimarts de la Mainada, dirigida, especialment, als infants i a les famílies.
Les tardes dels dimarts 7, 14, 21 i 28, a partir de les 18.00h, els més menuts podran gaudir d’un ampli ventall d’activitats per viure i recordar l’estiu de la millor manera. El dimarts 7 d’agost, a la plaça de la Vila, ens visitarà la senyora Bombolles i se celebraran diversos tallers. La plaça Santa Maria serà l’escenari, el dimarts 14 d’agost, d’una divertidíssima festa de l’escuma perquè els infants puguin refrescar-se, jugar i gaudir. El següent dimarts, el 21 d’agost, a la plaça del Carme hi haurà un taller de puzles i globoflèxia perquè els nens i les nenes aprenguin a fer formes amb els globus. Finalment, el dimarts 28 d’agost a la plaça Doctor Robert, se celebrarà una sessió de zumba i xeringada. “L’estiu és per descansar però sobretot per passar-ho bé. Creiem que amb aquesta proposta cultural els més menuts tindran l’oportunitat de conèixer gent, aprendre i, sobretot, gaudir”, explica la regidora de Cultura, Anna Colomer.
A més, el dijous 23 i divendres 24 d’agost, a partir de les 16.00h, els vilatans i vilatanes podran gaudir de les tradicionals paradetes al carrer València.
Mainada18-001