Els alumnes del Curs Internacional de Música descobreixen Camprodon

Els joves músics van realitzar aquest dimarts una petita aturada en el seu intens calendari d’assajos i formació per tal de conèixer els racons amb més encant del poble de la mà d’en Fermí Bobí, mestre de l’escola Dr  Robert.
Visita 1La setzena edició del Curs Internacional de Música Isaac Albéniz està sent intensa per a la vintena de músics vinguts d’arreu del món que hi participen. Assajos, tallers, audicions i concerts completen un calendari d’allò més absorbent. Però no tot en el programa és formació acadèmica; també hi ha previstes, fora de l’horari lectiu, estones per a l’esbarjo i per a la realització d’activitats complementàries.
En aquest sentit, aquest dimarts dia 11 de juliol per la tarda els 20 joves músics van rebre una formació ben diferent. De la mà d’en Fermí Bobí, mestre de l’Escola Dr Robert, van tenir l’oportunitat de completar una visita guiada pels racons més emblemàtics del poble. Des de la direcció artística del XVI Curs Internacional de Música, encapçalada per Gennady Dzyubenko, es vol agrair al mestre Fermí Bobí la seva predisposició per desenvolupar aquesta visita guiada amb els alumnes.
Activitats  fins al 15 de juliol
El Curs Internacional de Música continua amb el programa d’activitats previst, que inclou diverses actuacions al monestir de Sant Pere. Així, aquest mateix dimecres se celebrarà el primer concurs de piano per als alumnes del Curs, el dijous dia 13 tindrà lloc el Concert amb els alumnes premiats en la passada edició i, finalment, el dissabte dia 15 el posarà el punt final al Curs amb el Concert de Cloenda.