Els alumnes de 4t de l’escola Doctor Robert treballen en el disseny d’una escultura en homenatge als donants de sang anònims

Membres de les associacions de Donants de Sang de Girona, la comarca del Ripollès i la Vall de Camprodon s’han interessat aquest divendres per l’evolució del projecte.
WhatsApp Image 2018-04-13 at 12.46.36(1)
Les associacions de Donants de Sang de Girona, el Ripollès i la Vall de Camprodon han visitat aquest divendres 13 d’abril al matí l’escola Doctor Robert per conèixer de primera mà el projecte d’escultura urbana en homenatge als donants de sang anònims que estan realitzant els alumnes de 4t de Primària. Representants de les tres associacions s’han reunit amb els alumnes per seguir l’evolució del projecte i han aprofitat també l’oportunitat per fer-los una xerrada sobre la importància de donar sang.
Aquesta escultura és un encàrrec de les associacions de Donants de Sang que es fan a molts ajuntaments del país. L’Ajuntament de Camprodon, en comptes d’optar per la solució habitual en aquests casos, que és la d’obrir un concurs, va decidir encarregar el disseny als alumnes de l’escola Doctor Robert.
Durant aquest curs, els alumnes de 4t han estat treballant intensament en el disseny d’aquesta escultura urbana amb l’assessorament artístic de l’escultor mollonenc Nahum Villèlia. El ferrer camprodoní Xavier Moret serà qui finalment executarà l’obra. La regidora d’Educació, Núria Mas, assegura que l’aposta de l’Ajuntament per encomanar el disseny de l’obra als alumnes ha estat un gran encert: “Estan fent una magnífica feina que aviat donarà els seus fruits i podrem gaudir tots”.