El Trenet Turístic de la Vall de Camprodon torna a rodar per Setmana Santa!

La iniciativa tornarà a estar disponible per visitants i veïns del 13 al 22 d’abril. Podeu consultar horaris i més informació al web del trenet.
L’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon publica el calendari del Trenet Turístic durant la Setmana Santa de 2019, que recorrerà la vila de Camprodon mostrant els seus actius més rellevants. Del 13 al 22 d’abril, el tren efectuarà el seu recorregut, d’uns 45 minuts, a través de 26 punts d’interès amb locució explicativa inclosa. Aquesta iniciativa permetrà als visitants conèixer els racons i paisatges més emblemàtics de Camprodon, i potenciar els principals atractius patrimonials del nostre territori. Podeu consultar els horaris concrets al cartell adjunt a aquesta notícia.
El trajecte té un cost de 4 euros per als adults, i de 2 euros per als menors d’edat. Per a grups a partir de 15 persones, el preu és de 3,20 euros per als adults, i de 1,60 euros per als menors. La venda de tiquets es realitzarà directament en pujar al tren, que tindrà com a punt de sortida i arribada el camí Cerdanya (en el Pont entre el Restaurant El Pont Nou i la Plaça de la Vila). A més, el trenet turístic també està adaptat per a persones amb discapacitat i disposa d’un sistema de tancament segons la situació meteorològica, facilitant també coixins i mantes als usuaris i usuàries que en necessitin.
Per a més detalls del trenet turístic, podeu visitar el web: http://trenet.lavalldecamprodon.com.
Trenet_SetmanaSanta_2019_page-0001