El Síndic de Greuges de Catalunya atén cinc persones en la seva visita a Camprodon

Des de l’Ajuntament de Camprodon es dóna les gràcies al Síndic per la bona feina feta i l’atenció donada als veïns i veïnes de la vila.
L’equip del Síndic de Greuges de Catalunya va atendre un total de cinc visites de veïns i veïnes de Camprodon durant el seu desplaçament al municipi dijous 8 de juny. El servei es va oferir a l’Oficina de Turisme de la Vall de Camprodon i tenia com a objectiu atendre totes aquelles persones que volguessin fer consultes o presentar queixes contra una actuació de l’Administració pública o contra les empreses que presten serveis d’interès general.
En aquest sentit, al llarg de la jornada, el Síndic va atendre un total de cinc persones del municipi, que van plantejar vuit reclamacions i quatre consultes. Les problemàtiques explicades van ser, entre d’altres, temes relacionats amb el consum (gas i aigua)qüestions tributaries o d’àmbit urbanístic, medi ambiental i de serveis socials.
L’Ajuntament de Camprodon dóna les gràcies al Síndic de Greuges de Catalunya pel bon servei ofert als veïns i veïnes de Camprodon atesos i posa en valor la seva tasca en l’àmbit de la detecció, avaluació, actuació i resposta a les problemàtiques que afecten els veïns i veïnes de la vila.