El Sarró de Montbrú, el millor formatge de cabra de pell florida del món, serà present a la Fira del Formatge de Camprodon

Podreu gaudir del sabor únic d’aquest formatge en la quarta edició de la Fira, que tindrà lloc els propers 1, 2 i 3 de novembre.

El passat diumenge, 20 d’octubre, el ‘Sarró de cabra’ de Formatges Montbrú va ser reconegut com el millor formatge de cabra de pell florida del món al World Cheese Awards, el prestigiós certamen internacional del món del formatge, que se celebra a Bergamo, Itàlia.

Ara, teniu l’oportunitat única de tastar aquest producte, així com molts més, a la quarta edició de la Fira del Formatge de Camprodon, que tindrà lloc al llarg del pont de Tots Sants, dies 1, 2 i 3 de novembre, al bell mig de la vila. L’esdeveniment suposarà un punt de trobada de l’univers del formatge, i oferirà un conjunt d’activitats lúdiques i culturals per a tota la família. Podeu consultar aquí el programa complet.

També podeu seguir l’actualitat de la fira o compartir la vostra experiència a les xarxes socials, a través de l’etiqueta #FiraFormatge2019, o també seguint els canals de la fira a Twitter i Facebook (@firaformatge).

 

Un formatge genuí

Aquest va ser l’únic formatge català premiat a la categoria més alta del World Cheese Awards, i de la qual només formen part 84 formatges d’arreu del món. El ‘Sarró de Montbrú’ és un formatge suau, mantegós, amb un punt cítric que es fon a la boca, i d’un color blanc impecable. És un dels formatges més coneguts, i també reconeguts, de Montbrú, fet a mà i lligat amb drap, fet que li dona aquesta forma tan característica.

Sarró Montbrú-WCA