El Sant Jordi als centres d’educació de Camprodon

Els Jocs Florals de l’escola Dr. Robert de Camprodon tanquen unes diades de celebració festiva, als centres d’educació del municipi, dedicats a Sant Jordi. Un Sant que s’ha viscut amb varietat de propostes a tots els centres i que us passem a desvetllar tot seguit.
A la llar d’infants Nins, els actes de celebració de Sant Jordi, van durar una setmana. Els més menuts van fer punts de llibre amb pintura, gomets i flors seques; van conèixer la llegenda de Sant Jordi i van poder decorar la Llar amb el seu Drac. També van instal·lar un photocall, amb els personatges de Sant Jordi a l’entrada de la Llar perquè, tothom, s’hi pogués fer fotos. Divendres un espectacle infantil i un berenar van tancar la setmana commemorativa. Us deixem algunes imatges de la celebració:

Pel que fa a l’escola Dr. Robert de Camprodon ahir es van celebrar els tradicionals jocs florals, al Casal Camprodoní, presidits pel periodista vinculat al municipi Eloi Vila. Els alumnes de 3r a 6è de primària presenten les seves obres i un jurat format per representants de l’escola, el Casal, la Parròquia, l’AFA, l’Ajuntament, i el mateix Eloi Vila, escullen els guanyadors.
El concurs es va resoldre amb aquest resultats:

  • 3rA: Guanyadora Ona Garcia Bermúdez i com a finalistes Sofia Andoni i Laia Santoro Guillaumes.
  • 3rB: Júlia Magallón Jordà, Núria Guitart Queralt com a finalistes i Sebastian Ferrera Palma com a guanyador.
  • 4t: Guanyadora Jana Bonsoms Francàs i com a finalistes Ferran Dorca Pujol i Albert Juncà Blanch.
  • 5è: Ferran Trisan Canal com a guanyador, Aina Hurtos Serra  i Alexandra Morante Centaño com a finalistes.
  • 6èA: Ferran Moret Sargatal i Eulàlia Pastoret Armadàs com a finalistes i Laia Collboni Rigat com a guanyadora.
  • 6èB: Guanyador Eloi Hortet Hidalgo i com a finalistes Aina Vila Roqué i Lluc Girona Corcoy.

L’encarregada de llegir les obres guanyadores va ser Pilar Munell, que havia sigut professora del centre escolar. Us deixem amb algunes imatges de l’acte:

 A l’institut Germans Vila Riera ho celebrava el divendres, dia 22 d’abril de 2022, organitzant una gimcana cultural consistent en resoldre proves de tota mena. La culminació de la celebració va arribar dissabte amb la publicació d’un número especial de la revista l’Esquitx on es repassa els vint-i-cinc anys d’activitat del centre de secundària. Podeu llegir-la aquí!