El risc d'allaus obliga a modificar el recorregut de la tercera etapa de la Volta, amb final a Camprodon

L’organització, davant les previsions meteorològiques per a aquest dimecres, ha decidit retallar el recorregut i suprimir els tres últims ports de muntanya: Coll de la Pera, Coll de la Buixeda i Vallter 2000.
DYwPPjaX4AAPS9q
La direcció de la Volta a Catalunya s’ha vist obligada a modificar substancialment el final de la tercera etapa a causa de les fortes ratxes de vent i el risc d’allaus que estan pronosticats per aquest dimecres 21 de març. En conseqüència, la caravana ciclista no passarà pels nuclis de Beget i Rocabruna, com estava previst en un principi, ni tampoc realitzarà el tram entre Camprodon i l’estació d’esquí de Vallter 2000, que és on estava previst que finalitzés l’etapa. En el seu lloc, la meta s’ubicarà a Camprodon, després de passar pel Port de Collabós, de 2a categoria. 
Pel que fa al tram que passa per Camprodon, també s’ha modificat el recorregut, i en comptes d’entrar al poble el vorejarà per la carretera C-38 fins al carrer dels Llandrius, on es trobarà la recta de meta. El recorregut serà: rotonda d’entrada (caseta de la Mancomunitat)-desviament i corba del Tenis-Rotonda nord-carrer dels Llandrius. L’hora prevista d’arribada a Camprodon és a les 17 hores.
Pel que fa al recorregut de l’endemà, no s’espera cap variació. La sortida neutralitzada de la quarta etapa es farà des del municipi de Llanars a les 12.05 h i passarà pel nucli urbà de Camprodon. El cronòmetre es posarà en marxa a la C-38 en direcció a Sant Pau de Segúries, davant la benzinera.