El Ripollès 5 sentits porta a Camprodon una tarda de cultura, música i gastronomia

El Monestir de Sant Pere va ser ahir, 2 de juliol, el protagonista del Ripollès 5 sentits. L’acte, emmarcat dins del cicle d’esdeveniments que fa parada per diferents indrets de la comarca amb l’objectiu de divulgar la cultura, el talent musical amb segell ripollès i la producció agroalimentària del territori, va estar organitzat pel Consell Comarcal del Ripollès, conjuntament amb els ajuntaments de la comarca i amb el suport de la Diputació de Girona.

Així doncs, a les cinc de la tarda va iniciar una molt interessant visita guiada, la qual va permetre als assistents conèixer tots els detalls de l’antiga vila de Camprodon, amb el focus posat en el monestir benedictí de Sant Pere. A banda, també es van poder descobrir les restes medievals del municipi a través d’un recorregut per l’església parroquial de Santa Maria, el pont Nou i la plaça de la Vila.

Els jardins del Monestir, escenari de la millor música local
Tot seguit, va ser el torn de l’espectacle de poesia i música en petit format ‘Els Carbonell’, creat per l’ex Txarango Sergi Carbonell i el seu pare, professor i director de teatre Janot Carbonell, acompanyats a l’escenari per Joan Palà i Pau Castellví.

La cita va culminar de la millor manera possible: amb un tast totalment gratuït de productes del Ripollès a càrrec de la Tartana de les Valls. Així doncs, la fórmula de l’èxit es troba en la perfecta combinació entre patrimoni, cultura, música i gastronomia. El festival, que ha celebrat la segona paradaa Camprodon, seguirà el proper dissabte 9 de juliol a Campelles.