El programa de televisió ‘Fora de lloc’ visita el Ripollès de la mà del coach Victor Küppers, afincat a Camprodon

El coach Victor Küppers, afincat a Camprodon, és l’ambaixador del capítol que recorre amb l’actriu Núria Sanmartí diferents indrets de la Vall de Camprodon per conèixer-ne la seva gastronomia i les activitats que s’hi poden fer. Podeu visualitzar el capítol sencer en aquest enllaç.
El cinquè capítol de la tercera temporada del programa de televisió ‘Fora de lloc’ s’endinsa a la comarca del Ripollès per descobrir, de la mà de Núria Sanmartí i Victor Küppers, Ribes de Freser, Les Lloses i Vilallonga de Ter. Els protagonistes del programa mostren els encants d’aquests indrets i se’ls pot veure a la via ferrada, tastant els plats típics de la zona i fent una visita guiada a La Roca, que pertany a Vilallonga de Ter. D’aquesta manera, es promociona el turisme actiu, el gastronòmic i el cultural que es pot fer a la Vall de Camprodon.
camprodon victor kuppers 2 baixa‘Fora de lloc’ sempre incorpora la figura de l’ambaixador, és a dir, una persona vinculada al territori que es promou, així com un convidat que rep les seves propostes i suggeriments. Els dos, juntament amb altres guies i personatges de la zona que ajuden a conèixer el territori en qüestió, viuen i expliquen en primera persona els diferents paratges per on passen i les activitats que fan. En aquest cas, l’ambaixador del programa va ser Küppers, afincat a Camprodon i un enamorat del poble.
El programa, del qual se’n fa un per comarca, s’emet a El Punt Avui TV tots els dissabtes a les 15 hores; a TV Girona els dijous a les 21 hores; a TV Sant Cugat dilluns a les 21.30 hores, dimecres a les 16.30 hores, divendres a les 17.30 hores, dissabtes a les 14.30 hores i diumenges a les 19.30 hores; i a Canal 10 Empordà divendres a les 21.30 hores. Per a més informació, podeu visitar el web del programa.