El President Torra descobreix la placa de l’Espai U d’Octubre de Camprodon

El president de la Generalitat de Catalunya ha visitat també l’empresa Birba en motiu del seu 125è aniversari i ha signat el Llibre d’Honor de l’Ajuntament
El President de la Generalitat, Quim Torra, ha realitzat una visita institucional a la vila de Camprodon. L’acte més destacat ha estat la descoberta de la placa de l’Espai U d’Octubre de 2017, situat al costat del Pont Nou. Torra ha manifestat sentir-se orgullós de la voluntat popular que va fer possible el referèndum d’autodeterminació de l’any passat i ha agraït la fermesa tant de les institucions com de la societat civil per tal d’implementar el mandat de l’1 d’octubre.
Amb anterioritat, Quim Torra ha visitat la històrica fàbrica de galetes Birba, que celebra el seu 125è aniversari. El president ha fet un recorregut per les instal·lacions i ha saludat els treballadors i treballadores, i ha escoltat atentament les explicacions dels responsables de l’empresa sobre la trajectòria i funcionament de la mateixa. Torra ha posat en valor la vinculació de Birba amb el territori, la creació de llocs de feina i l’excel·lència del seu producte, que situa Camprodon a nivell internacional.
Tot seguit s’ha desplaçat cap a la plaça de la vila per visitar l’Ajuntament, on ha estat rebut per gran part del consistori, per diversos alcaldes de la Vall de Camprodon i, també, per l’alcalde de Ripoll i diputat al Parlament de Catalunya Jordi Munell. Torra ha signat el Llibre d’Honor de l’Ajuntament i ha mantingut una conversa distesa amb els responsables municipals sobre els atractius de Camprodon i els projectes municipals relacionats amb la cultura, les noves tecnologies i el foment del teixit comercial.
Dq2RpzMXQAAT2SY