El president del Consell Comarcal del Ripollès, Joaquim Colomer, visita el menjador escolar de Camprodon

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Joaquim Colomer, ha visitat el menjador escolar de Camprodon. Aquesta visita se suma a les iniciades fa un parell de setmanes per conèixer “in situ” el funcionament i les mesures Covid-19 del servei de menjador de les diferents poblacions de la comarca.
Els menjadors escolars, juntament amb el transport escolar, és un servei gestionat pel Consell Comarcal del Ripollès per encàrrec del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Això és així des que el govern va delegar-li la competència el 1989 i per tant és la corporació comarcal qui adjudica el servei de menjador escolar.
L’alcalde de Camprodon, Xavier Guitart, ha acompanyat al president del CCR en la visita al CEIP Dr. Robert de Camprodon. Finalment l’alcalde, el president del CCR i una representant de l’AFA, han dinat al centre escolar el mateix menú que els alumnes de menjador. 
El menjador escolar és gratuït per a tots els alumnes de P3, P4, P5, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria que s’han de desplaçar a un altre municipi perquè el seu no té el centre d’ensenyament en qüestió.