El pati de la llar d’infants canvia d’ubicació amb millores

La llar d’infants de Camprodon disposa d’un nou pati, en una nova ubicació i amb nous jocs. L’espai d’esbarjo ha canviat d’ubicació i ara, l’escola Doctor Robert guanya més espai al seu pati posterior.

El nou espai de la llar d’infants es troba adjacent al pati davanter de l’escola Doctor Robert amb una millora qualitativa de l’espai canviant de filosofia i incorporant jocs de caràcter sensorial i d’estimulació. Es tracta d’un projecte impulsat i ideat per les famílies, la direcció i les educadores i que, segons l’alcalde de Camprodon, Xavier Guitart: ”és una millora important”. El batlle també ha volgut agrair ”la bona actitud i empenta de l’equip directiu tant de la llar com de l’escola, així com de les associacions de famílies i comissions de pati que treballen tot l’any per a fer millores en els espais d’esbarjo dels centres”.