El Monestir de Sant Pere acull un homenatge a Joan Amat i Cortès, patró de la Fundació Albéniz

L’acte commemoratiu va tenir lloc el 14 d’agost al Monestir de Sant Pere, en una jornada marcada per l’emoció, la música, la poesia i la màgia, les disciplines que més van fascinar Joan Amat i Cortès.  
 
Dimecres, 14 d’agost, el Monestir de Sant Pere de Camprodon va esdevenir escenari de l’acte commemoratiu dedicat a Joan Amat i Cortès, patró de la Fundació Isaac Albéniz de Camprodon. L’homenatge va oferir un recital de poesia, amb Albert López Vivancos, un concert de piano i violoncel amb Gennady Dzubenko, Larisa Loginova i François Ragot i, finalment, un espectacle de màgia a càrrec d’Albert Llorens.

La regidora de Cultura, Maria Àngels Reixach, destaca “la gran resposta dels veïns i veïnes, que van omplir el Monestir de Sant Pere per retre homenatge a una personalitat imprescindible en l’esfera cultural i artística del nostre municipi. Així, d’una forma tan especial i emotiva, ens acomiadem de Joan Amat”.

Joan Amat i Cortès va morir el passat 4 de juliol de 2019, a l’edat de 95 anys. La família, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Camprodon, van organitzar un homenatge a través d’un acte amb artistes de les tres disciplines que més l’apassionaven (la música, la poesia i la màgia). A més, va tenir lloc una especial interpretació musical i poètica de les seves obres predilectes, així com la lectura de poemes, alguns escrits per ell mateix.
Homenatge Fundacio Albeniz 2