El Mercat Transfronterer, a Camprodon

Aquest esdeveniment pretén esdevenir un aparador de Camprodon i dels espais que envolten el municipi, així com promocionar l’activitat econòmica i turística de la Vall
Ja entrat l’estiu, concretament el dia 30 de juny, se celebrarà el Mercat Transfronterer de Camprodon. Una cita que pretén aprofitar els espais que ofereixen els exteriors del municipi de Camprodon, així com explotar-ne les possibilitats amb el suport i implicació del teixit comercial i associatiu del territori. L’Ajuntament de Camprodon, per aquestes raons, ha apostat des del primer moment pel projecte, que serveix per promocionar l’activitat econòmica i turística de la Vall.
Per la seva banda, Xavier Juncà, regidor de Promoció Econòmica, destaca que “el Mercat Transfronterer és una mostra de la cultura i la gastronomia dels dos vessants dels Pirineus. És un aparador molt important per tal de donar a conèixer i potenciar els productes de la nostra terra. Ajornar el Mercat ha estat una bona idea perquè s’ha pogut modificar el format i millorar-lo per assegurar un impacte major”.
El Mercat estava programat per l’estiu
El consistori va decidir ajornar la fira, programada pels dies 9, 10 i 11 de setembre de l’any passat, amb l’objectiu de modificar-ne el format i el plantejament inicials, donar-li un caire més transfronterer, concentrar-lo i dotar-lo de més qualitat; i d’aquesta manera assegurar-ne un impacte major. El Mercat és possible gràcies a la subvenció Eurodistricte, que ha rebut l’organització per al desenvolupament de projectes de cooperació a l’espai català transfronterer.