El Macroclima proposa un cap de setmana de música i gastronomia

Sara Roy i Ramon Mirabet van actuar per sorpresa ahir sobre el Pont Nou de Camprodon per presentar la primera edició del Macroclima, una nova proposta musical d’estiu, que se celebrarà aquest mes de juliol al municipi. Els dos artistes van oferir un showcase de 15 minuts, cadascun, en un escenari que ha deixat una imatge de postal i que ha servit com a tret de sortida del festival.
Els dies 22, 23 i 24 de juliol, el parc de la Mare de la Font de Camprodon acollirà la primera edició del festival. Una proposta ambiciosa que compta amb un cartell de primer nivell:

  • Els Pets, que es troben en plena presentació del seu darrer disc, seran els protagonistes de la nit de divendres. Una oportunitat per escoltar les cançons del seu tretze àlbum, ‘1963’, acompanyats d’Alérgicas al Polen, un dels grups revelació de l’any que obrirà la nit presentant ‘De sobretaula’.
  • El dissabte serà l’únic dia amb doble concert a l’escenari principal de la Mare de la Font. A la tarda, El Pot Petit portaran el seu espectacle ‘Vull cantar i vull ballar’ per a un públic familiar i, a la nit, Ramon Mirabet presentarà ‘Free’, l’àlbum que va veure la llum al mes d’abril.
  • L’encarregat de tancar el festival serà Pau Alabajos, que ho farà d’una manera molt especial. El cantautor valencià estarà acompanyat per una cinquantena de músics de la Societat Musical Santa Cecília d’Atzeneta del Maestrat i oferirà un espectacle commemoratiu dels seus 20 anys de trajectòria musical. Un format inèdit i una oportunitat única de veure’l a Catalunya.

Més enllà dels concerts, el Macroclima, comptarà amb un espai de village gratuït on hi haurà una àmplia oferta gastronòmica i un segon escenari. Les artistes Sara Roy, Esther i Gessamí Boada, tres veus emergents que estan creixent amb força arreu dels Països Catalans, seran les encarregades de posar música a aquest espai.
Pots comprar la teva entrada AQUÍ
Us deixem amb el vídeo de l’acte d’ahir: