El Macroclima escalfa motors i ens desvetlla novetats i els primers artistes convidats

Guillem Gisbert, Clara Peya i Ferran Palau compartiran escenari el divendres 26 de juliol a Camprodon, en la que serà la primera nit del Macroclima 2024. El festival camprodoní ha anunciat els primers noms que formaran el cartell de la seva tercera edició i comptarà amb tres dels grans referents de l’indie català actual.
Després de quinze anys ininterromputs com a cantant i líder de Manel, Guillem Gisbert presentarà el seu primer disc en solitari aquest divendres, 1 de març, i farà a Camprodon un dels primers concerts de presentació. El barceloní, però, no serà l’únic a pujar a l’escenari del Macroclima. Clara Peya, una de les pianistes i compositores més prolífiques i transgressores del nostre país, hi presentarà ‘Corsé’, el seu últim treball, que compta amb una posada en escena que cuida fins a l’últim detall i en la qual Peya estarà acompanyada de dues veus, bateria, teclats i sintetitzadors.
Camprodon també veurà el divendres 26 de juliol la tornada als escenaris de Ferran Palau, un dels moments més esperats de l’any en el panorama musical català. El cantant fa quasi dos anys que no fa concerts i el 10 de maig veurà la llum el seu esperat nou disc, que es podrà escoltar en directe a Camprodon.
El Macroclima comença a desgranar d’aquesta manera la programació de la seva tercera edició, que portarà de nou un cap de setmana de primer nivell a un marc incomparable com és el parc de la Mare de la Font. L’any passat, el festival va comptar amb artistes de la talla de Miki Núñez, Mishima, Pau Vallvé, Elena Gadel o Blaumut i va reunir més de 4.500 espectadors a Camprodon.
En aquesta edició, el festival farà un nou pas endavant amb una programació ambiciosa que s’estrenarà amb la nit de referència de l’indie català. El festival, a més, mantindrà la seva essència combinant artistes de renom i de primera talla amb propostes emergents plenes de futur i comptarà amb una àrea village privilegiada i una oferta gastronòmica amb productes de km0.
A partir d’aquest dilluns, 4 de març, i fins al pròxim divendres, 22 de març, els ciutadans de la Vall gaudiran d’un 20% de descompte a l’hora de fer la compra anticipada de les entrades del concert. Per fer-ho cal adreçar-se presencialment a l’Oficina de Turisme de Camprodon de dilluns a divendres.
La compra anticipada via web es pot fer en aquest enllaç: https://tickets.latornada.cat/ca/guillem-gisbert-clara-peya-ferran-palau