El grup Cuines de la Vall de Camprodon, premiat a la Gala de les R

Els premis, lliurats per l’Associació Producte del Ripollès, premien els punts de venda i degustació compromesos amb els diferents productes de la comarca.
Premis Gala de les R 02
L’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, i el regidor de Turisme, Activitat i Promoció Econòmica, Xavier Juncà, van assistir dilluns 13 de novembre a la primera edició de la Gala de les R, un acte organitzat per l’Associació Producte del Ripollès amb la finalitat de reconèixer els punts de venda i degustació compromesos amb els productes de la comarca. Entre els guardonats figura el grup Cuines de la Vall de Camprodon.
Tal com detalla l’organització, aquest reconeixement premia “els establiments o col·lectius més destacats que treballin amb el producte local, el tinguin present a les seves cartes i menús, se’l creguin, i transmetin el seu valor i la filosofia dels productors i elaboradors”.
La gala de lliurament de premis va tenir lloc a l’Hotel Solana del Ter de Ripoll i va ser presentada i guiada pel gastrònom Pep Nogué. Després de l’entrega de guardons, es van servir diferents degustacions elaborades amb els productes de la marca de garantia Producte del Ripollès.
Cuines de la Vall de Camprodon és una associació que promou el producte local i el patrimoni gastronòmic de Camprodon i de la Vall. L’Ajuntament de Camprodon felicita l’entitat per aquest merescut reconeixement i expressa el seu agraïment per la important tasca que realitza de preservació i divulgació dels nostres productes.