El film “Soms. Elles y Beget” seleccionat pel festival “Cine y mujeres rurales”

La pel·lícula “Soms. Elles i Beget”, en versió castellana, ha estat seleccionada per la mostra online de la sisena edició del festival “Cine y mujeres rurales” que organitza el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), per homenatjar i visibilitzar les dones al món rural.
L’objectiu d’aquesta iniciativa és mostrar la realitat de la tasca que fan les dones que viuen al medi rural i apropar a la població urbana aquesta forma de vida real en aquest medi, destacant-ne el paper vertebrador, social i econòmic de les dones, propiciant la comprensió i la complicitat entre els habitants de pobles i de les ciutats.
Hi participen un total de 23 propostes cinematogràfiques, entre ells aquesta producció de casa, i combina projeccions presencials a 70 seus repartides per les 17 comunitats autònomes i streaming online gratuït, aprofitant així el potencial d’Internet per assolir un públic ampli i geogràficament dispers.
El cicle s’emmarca en els XIV Premis d’Excel·lència a la Innovació per a les Dones Rurals, que posen en valor el treball de les dones al sector agrari, pesquer i en la diversificació de l’activitat econòmica al medi rural, així com, a activitats o actuacions que reconeguin des de l’àmbit de la comunicació i la informació la seva tasca al medi rural.
Desitgem molta sort a Lluís Manyoses i Joan Ricart, autors del film.
Us facilitem l’enllaç del festival i us animem participar-hi!
FESTIVAL: https://bit.ly/48JR0ql