El Festival Microclima comença a afinar les seves notes

El pròxim 7 d’abril es presentarà la programació de la segona edició del Festival, amb un acte popular i familiar que inclourà una caminada i un concert a Sant Antoni, a càrrec dels barcelonins La Folie.
Per segon any consecutiu, i després d’una primera entrega d’èxit, torna el Festival Microclima de música, organitzat per l’Ajuntament de Camprodon i La Tornada. De fet, la programació d’aquest esdeveniment veurà la llum el pròxim diumenge 7 d’abril, amb una gran festa popular. El festival torna així amb les piles carregades , amb Camprodon, Beget i Rocabruna repetint com a escenaris de luxe, i oferint paisatge, patrimoni i història, que esdevindran principals actius per acollir la música que portarà el Microclima.
Segons l’organització, la programació d’enguany mantindrà la cançó d’autor com a pal de paller, però s’obrirà també a altres estils, i mantindrà l’aposta ferma pels concerts de proximitat en espais amb encant del municipi. En la primera edició Cesk Freixas, Gemma Humet, Joanjo Bosk i Guillem Roma van ser els protagonistes del festival i, enguany, s’apostarà per un cartell igual o més ambiciós que reunirà artistes de trajectòria àmpliament contrastada amb veus emergents carregades de futur.
Durant la presentació del 7 d’abril, es farà una caminada popular per a tota la família, que sortirà a les 10 h del centre del municipi (concretament de la plaça Santa Maria) i culminarà a l’ermita de Sant Antoni, on es donarà a conèixer tota la programació i els detalls de la segona edició del festival. Per completar la jornada, tindrà lloc l’actuació de La Folie. L’any passat, la banda barcelonina va guanyar el premi Enderrock de la crítica a Millor Disc Revelació amb el seu treball “Foliecitat” (Música Global, 2017).
Concert inaugural Microclima 2019