El Festival Microclima 2019 arrenca aquest diumenge!

Ho farà amb l’actuació de Cesc, aquest diumenge 19 de maig a les 12.30 h, a l’Esplanada U d’Octubre (en cas de pluja, es traslladaria a un altre lloc. Resteu atents a les xarxes socials del Festival).
El Festival Microclima de Camprodon, que enguany arriba a la seva segona edició, es posarà en marxa aquest diumenge, 19 de maig. I ho farà, ni més ni menys, que amb el cantautor Cesc. Serà a les 12.30 h del migdia a l’Esplanada U d’Octubre (en cas de pluja, es traslladaria a un altre lloc), en una jornada amb un ambient incomparablement festiu i agradable.
I això només acaba de començar, ja que també actuarà Ivette Nadal (25 de maig davant l’Església de Sant Feliu de Rocabruna); Judit Nedderman (1 de juny al Monestir de Sant Pere de Camprodon); Miquel Abras (8 de juny a l’església de Sant Cristòfol de Beget) i, finalment, Mireia Vives i Borja Penalba (15 de juny al Monestir de Sant Pere de Camprodon).
Us recordem que l’entrada és gratuïta per a tots els concerts. Podeu seguir tota l’actualitat de l’esdeveniment a les xarxes socials,  a Twitter (@festivalmicroclima) i a Instagram (@festmicroclima). El Festival compta amb el suport de la Diputació de Girona i la cervesa Brava.
microclima-OK