El Festival Albéniz encara la seva recta final amb una marató de concerts

A dia d’avui, el balanç dels organitzadors és positiu, tant pel que fa a la qualitat dels concerts com a l’afluència de públic.
El Festival Internacional de Música Isaac Albéniz enfila la seva recta final amb molt bones sensacions. Ja durant el juliol, els concerts lligats al Curs de Música van registrar una bona entrada d’espectadors. I diumenge passat, en el primer concert del mes d’agost, es va confirmar aquesta tendència. La qualitat musical de tots els artistes convidats i la política de preus, més assequibles que altres anys i amb descomptes especials per a joves, són les principals raons que expliquen la bona entrada que s’està aconseguint en el Festival d’enguany.
El passat diumenge el Trio Alta de París, format per un violí, un violoncel i una guitarra barroca, va tornar a oferir una vetllada de molt nivell, amb uns espectadors entregats al talent, la finesa i la precisió dels músics i uns artistes plenament imbuïts de l’esperit del Festival. La comunió va ser tan gran que el Trio es va atrevir fins i tot amb una peça d’Albéniz, tot i no estar dins del programa previst.
El cicle de concerts es reprendrà el proper 13 d’agost amb una autèntica marató de recitals, que preveu actuacions cada dos dies. Hi haurà veu, violoncel, un quartet de saxos i l’esperada interpretació íntegra de la Suite Iberia, una de les peces més emblemàtiques d’Albéniz, a càrrec de Triantafyllos Liotis, el guanyador del premi al millor intèrpret d’Albéniz al Concurs Maria Canals de 2015. Com sempre, les entrades es poden adquirir de forma anticipada a l’Oficina de Turisme o una hora abans de cada concert al mateix Monestir.
Resta concerts baixa