El Consell Comarcal aprova les bases dels ajuts de menjador i transport escolar

Les sol·licituds es podran presentar a la seu electrònica del Consell Comarcal, per correu o de forma presencial fins al 31 de maig. Més informació a: http://ripolles.cat/.
 
El Consell Comarcal del Ripollès ha aprovat, en el darrer ple ordinari, les bases dels ajuts de menjador i de transport escolar per al curs 2019-2020 per aquells casos en què no es disposa de la gratuïtat sistemàtica del servei. La convocatòria preveu ajuts per finançar o bé el 50% del cost del servei o bé el 100%, en funció del nivell de renda familiar, les especificitats familiars i la situació social segons la valoració del Consorci de Benestar Social del Ripollès.
 
Les sol·licituds es podran presentar a la seu electrònica del Consell Comarcal del Ripollès i també de forma presencial o per correu ordinari (carrer del Progrés, 22 de Ripoll). El termini de presentació s’obrirà l’endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província i restarà obert fins al 31 de maig d’enguany. Les sol·licituds també es podran presentar presencialment fins al 17 de maig als centres d’ensenyament on l’alumne tingui la reserva de plaça per al curs vinent. Per a més informació sobre els serveis i els ajuts de transport i de menjador es pot contactar amb l’àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal del Ripollès al telèfon 972 70 32 11 o per correu electrònic a ensenyament@ripolles.cat.
 
Els ajuts de menjador i transport escolar els poden demanar totes les famílies que tinguin fills escolaritzats en centres educatius del Ripollès i cursin estudis des de P3 fins a 4t d’ESO. La informació sobre els ajuts estarà disponible ben aviat a la pàgina web del Consell Comarcal del Ripollès i als centres de la comarca. Això serà així tan bon punt la convocatòria es publiqui al Butlletí Oficial de la Província.
Tota la informació aquí.
escola-planoles-ripolles-845x510